Arabesk Rap Resmi Fan ve Forum Sitesi 2011
BEAT İSTEYENLER FACEBOOK ADRESİMİZİ BEĞENSİN. VE SAYFAMIZI ZİYARET ETSİN. YENİ YERİMİZ FACEBOOK TADIR.

HADİ BEĞEN'E TIKLA
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FARABESK-RAP%2F171643589564279&width=350&colorscheme=dark&show_faces=false&border_color&stream=false&header=true&height=62" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:350px; height:62px;" allowTransparency="true"></iframe>

Arabesk Rap Resmi Fan ve Forum Sitesi 2011

Paylaş | 

BİRAZ DAMAR AŞK SÖZLERİ PAYLAŞALIM SİZLERDENDE BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
delgado18
Arabesk Rap*Modearatör

Arabesk Rap*Modearatör

MesajKonu: BİRAZ DAMAR AŞK SÖZLERİ PAYLAŞALIM SİZLERDENDE BEKLİYORUM ARKADAŞLAR   Paz Şub. 20, 2011 8:14 am

Gökyüzü benim için ağlıyor, gözlerim ümitsizce SENİ arıyor, dudaklarım SENİN ismini sayıklıyor, kollarım SENİ sarmak istiyor ve SEVGİLİM kalbim SENİN için atıyo

B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! éz-géÇ Kasvéti !

Ahh be Güzelim Bu Yolar Dikenli Bozar Seni, Sen git Evinde Evcilik Oyna Koymaz Bu Sana…

Özlemin içimde bir ateş oldu, sensizlik dertlerime yeni bir heycan oldu, sensizlik benim gözyaşım oldu..

Seni düşündükçe anlıyorum ne kadar şanslı olduğumu ve seni hayal ettikçe hayal ediyorum güzel günleri..

Umudumun adı sensin, sen benim en güzel hayallerimsin, bir hayalim var adını çok sevdiğim oda sensin biricik sevgilim..

delgado18
Arabesk Rap*Modearatör

Arabesk Rap*Modearatör

MesajKonu: Geri: BİRAZ DAMAR AŞK SÖZLERİ PAYLAŞALIM SİZLERDENDE BEKLİYORUM ARKADAŞLAR   Ptsi Şub. 21, 2011 3:20 pm

Bu kalp sensiz atmasını bilmiyor, bu beden sensiz sıcaklığı hissetmiyor, gözlerimde hayalin var aglasamda silinmiyor

Cezam mı revamı bilemedim, seni nasıl sevmiş bu kalbim söz geçiremedim, seninle mutlu olmaktı tek isteğim, herşey yalanmış anladım gittiğin gün, vefasız sevgilim!!!

Gittiğin günden beri seni hayal ederim ve hayalinin karşısında ağlarım, bir gün dönersin diye beklerim ve beklerken hep seni hayal ederim...

Benim Can damarımdır senin gözlerin, gözlerinde bir yaş olmak isterim, o gözlerde hayata seninle bakmak isterim, sen tek hayatımsın ne olur anlar sevgilim

Bugün gözlerimin hayata küstüğü gündür, bugün nefes alırken aldığım nefes ile boğulduğum tek gündür, bugün Sensizliğimin ilk günüdür..
delgado18
Arabesk Rap*Modearatör

Arabesk Rap*Modearatör

MesajKonu: Geri: BİRAZ DAMAR AŞK SÖZLERİ PAYLAŞALIM SİZLERDENDE BEKLİYORUM ARKADAŞLAR   Paz Şub. 27, 2011 7:40 am

qiTTiN..
ŞiMdi biR MevsiM değiL biR hayaT qiRdi aRaMıza..
BiLiyoRuM Ne seN döNebiLiRsiN aRTıK
Ne de beN Kapıyı açabiLiRiM saNa..

Kimi seviyorsun söyle benden güzel mi
Gözleri ben gibi koyu kahverengimi ?
şunu da sorayım...
o da ben gibi ömürlük severmi !!!

Üşüyorum , hαvα soğuk faLan işte . Sıkı sıkı giyindim αmα yine de .. AnLα , mevzu kış değiL . Sen yoksun !SevgiLi...

delgado18
Arabesk Rap*Modearatör

Arabesk Rap*Modearatör

MesajKonu: Geri: BİRAZ DAMAR AŞK SÖZLERİ PAYLAŞALIM SİZLERDENDE BEKLİYORUM ARKADAŞLAR   Paz Şub. 27, 2011 7:43 am

Ateşm 40...tansiyonum yüksek...hastalığım seni sevmek:)SmileSmileSmile*

Bazen öle karışıktır ki herşey,anlamını yitirirsin. Ne istedim,neler kaybettm?dersin. Bazen hayal kurarsın,yaşamak istediqn şekil ama beceremezsin.qemilerini kaqıtdan yapar,hayallerinin batısını izlersin. Hatta bazen bir bakmışsın,hayatin en acımasız sahnesindesin. Çok çok sewiyorum ayrılamam dersin, ama bir bakmışsın ...ki bir kenarda unutuluwermişsin. Hayat bu olsa qerk

Hani çok su verince ölürmüş ya çiçekler...birinide çok sevince bırakıp gidermiş meğer...*

O kadar yoruldum ki artık hayattan...yoldan geçen bir taksiyi çevirip ''uzaklaşan hayallerimi takip et'' diyesim var...*

Kimi seviyorsun söyle benden güzel mi
Gözleri ben gibi koyu kahverengimi ?
şunu da sorayım...
o da ben gibi ömürlük severmi !!!
Mc $p€R

MesajKonu: Geri: BİRAZ DAMAR AŞK SÖZLERİ PAYLAŞALIM SİZLERDENDE BEKLİYORUM ARKADAŞLAR   Paz Şub. 27, 2011 4:05 pm

BenimLe FeaT aTmaK icin iLeti$im... [locco_10_20@hotmail.com]V[UqaL-aa Spêr Xƿ]=>FacebooK hesabıDıR.
delgado18
Arabesk Rap*Modearatör

Arabesk Rap*Modearatör

MesajKonu: Geri: BİRAZ DAMAR AŞK SÖZLERİ PAYLAŞALIM SİZLERDENDE BEKLİYORUM ARKADAŞLAR   Ptsi Mart 07, 2011 12:08 pm

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

♥ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...

♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

♥ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

BİRAZ DAMAR AŞK SÖZLERİ PAYLAŞALIM SİZLERDENDE BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Hacı Bektaş Veli'den ve Hz Ali'den Sözler
» Sevgiline Özel sözler
» ..DeVrİmCi SöZlEr..
» Vatan Sevgisi Güzel Sözler
» ANNELER GÜNÜ İÇİN GÜZEL SÖZLER